Snackbar ’t Bikkertje

Snackbar ’t Bikkertje is al 34 jaar gevestigd in het hartje centrum van Ugchelen. U kunt hier terecht voor een heerlijk patatje met een ruime keuze uit snacks. Voor diverse broodjes, zowel bolletjes als luxe witte en bruine pistolets met warm en koud beleg bent u op het juiste adres. Tevens kunt u gezellig aan de bar een borrel drinken of genieten van een heerlijk softijsje op het zonnige terras.

Willem de Bruijn en zijn vrouw Rosa de Bruijn zijn de oprichters van de snackbar aan de ugchelseweg. Ook hebben Willem en Rosa camping en pannenkoekenhuis ’t Lage Veld 7,5 jaar gerund. In oktober 2007 verkocht het stel ’t Lage Veld en gingen zich weer volledig richten op ’t Bikkertje. Eenmaal terug, werd ’t Bikkertje van top tot teen verbouwd tot een gemoderniseerde en frisse snackbar. Na ongeveer 2,5 jaar werd hun grote liefde alsnog verpacht aan hun dochter Patricia de Bruijn en Jurry Brink. Willem komt nog dagelijks een kijkje nemen en helpt graag waar het kan.

Jonge ondernemers
Patricia de Bruijn dochter van Willem en Rosa en Jurry Brink namen ’t Bikkertje over op 1 januari 2011. De twee Ugchelse waren al een tijdje actief bij ’t Bikkertje. Jurry werkte op dat moment al 8,5 jaar bij de snackbar en Patricia 3,5 jaar. De twee jonge ondernemers vierentwintig en drieëntwintig zijn blij met de cafetaria van Ugchelen. “Ik werk hier nu tien jaar en dat doe ik met veel plezier. Het leuke van de snackbar in Ugchelen is toch echt ons kent ons en er is daardoor altijd een gezellige sfeer”, zegt Jurry. Vele klanten halen niet alleen even snel eten bij snackbar ’t Bikkertje, maar blijven vaak een drankje doen aan de bar. In het weekend zit de bar vaak vol met klanten die een hapje komen eten en even blijven hangen om bijvoorbeeld voetbal te kijken of gewoon voor de gezelligheid.
”Hetgeen wij belangrijk vinden is vooral de hygiëne, dat de gast goed geholpen wordt en onze producten goed in de smaak valt”, zegt Patricia. Het tweetal heeft een hecht team wat ook wel blijkt aan de parttimers die er al z’n 5 jaar werkzaam zijn. “Het is altijd weer hard aanpoten in de spitsen, maar in de rustige uurtjes is het altijd gezellig tijdens het schoonmaken en ga ik al ruim 5 jaar met veel plezier na mijn bijbaantje toe” zegt Kevin Bonhof. “Ik ben al ruim vijf jaar actief in de keuken, het bereiden van de huisgemaakte hamburgers is mijn toevertrouwde taak die ik met veel plezier twee keer per week maak” verteld Chris Johnson ons.
De snackbar is te volgen via twitter, facebook en heeft een eigen site www.bikkertje.nl.
Patricia en Jurry verwelkomen u graag in snackbar ’t Bikkertje, …u proeft wel waarom!